Шестима от ЦСКА висят за мача с Лудогорец

Футбол - ЦСКА-София - Левски

Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга получи изключително глупав жълт картон в дербито с Левски, който бе пети за него през сезона и доведе до наказание за утрешния мач с Ботев Пд. Преди двубоя на „Колежа“ обаче застрашените от санкция в състава на ЦСКА пак са шестима, колкото бяха и в навечерието на сблъсъка със сините. Това е така, защото в събота Юрген Матей получи четвъртото си официално предупреждение.

По този начин нидерландецът се присъедини към групата на Линдсет, Махмутович, Шакич, Шопов и Вион, които при следващ жълт картон ще бъдат наказани от Дисциплинарната комисия към БФС. Последният дори е застрашен да пропусне два двубоя, тъй като е с 8 натрупани предупреждения, докато останалите са с по 4.

В предстоящия след Великден кръг от първенството ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград, а след това посреща Крумовград на „Васил Левски“. Спортно-техническата комисия към БФС все още не е обявила датите и часовете за тези мачове, пише „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ