„Мълчах цял уикенд. Сега излизам с името си да кажа истината за Слави Т. Трифонов и изгонения му най-доворен човек.“

7 Dni Sport15.05.2023
Screenshot 2023-05-15 at 10.06.12

Иван Атанасов, познат като Ванката от „Шоуто на Слави“, се намъчил доста тези дни.

Култовият зевзек, когато Слави държи под крилото си и дори го направи синоптик в телевизията си, сега получил жесток удар от своя благодетел.

Ванката му служил вярно и се превърнал в момче за всичко на Слави.

Не е тайна, че учиндолеца има лютив нрав, въпреки че се грижи за подчинените си и ги има за свое семейство.

Но Ванката получил такъв як шамар от шоумена, че още бил в шок откъде му е дошло.Той загазил заради коронацията на английския монарх Чарлз Трети, пишат колегите от „Клюки.бг“.

Вечерта, когато казвал времето, задачата на Ванката била да каже реплика за поставянето на короната на английския монарх.

В тази връзка клетникът се опитал да репетира думите „коронацията на Чарлз“. Но колкото и да се стараел, не се получавало нищо повече от ломотене. Заради съгласните „р и л“, които не успявал да изговори.

Цяла седмица преди коронацията Ванката репетирал. Но той успял единствено да изтезава целия колектив и да вбеси до крайност шефа си Слави Трифонов. В края на краищата на паметния ден Дългия го изритал от шоуто и не му позволил дори да влезе в ролята си на синоптик.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ