Арда Кърджали и Ботев Пловдив ще премерят сили в efbet Лига

7 Dni Sport12.11.2022
Арда Кърджали - ЦСКА, Отбор

Арда (Кърджали) и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг в среща от 18-ия кръг на efbet Лига. Съботният двубой на „Арена Арда“ в Кърджали започва в 12:30ч.

Канарчетата“ влизат в мача мотивирани за нови 3 точки в актива си, след като победиха с категоричното 6:0 у дома Ботев (Враца). Хеттрик за „жълто-черните“ отбеляза Елвис Ману, а Виктор Генев и Антоан Бароан оформиха крайния резултат.

„Канарчетата“ влизат в мача мотивирани за нови 3 точки в актива си, след като победиха с категоричното 6:0 у дома Ботев (Враца). Хеттрик за „жълто-черните“ отбеляза Елвис Ману, а Виктор Генев и Антоан Бароан оформиха крайния резултат.

Арда влиза в мача след загуба с 0:2 от Берое (Стара Загора). Поглеждайки към класирането мачът е много важен и за двата отбора, намиращи се един до друг в класирането. Арда заема девета позиция с актив от 23 точки, а Ботев е десети с 19 точки.

В последните 3 двубоя, “канарите” записват 2 победи и 1 загуба. От общо изиграни 8 мача по между си, “жълто-черните” са с 2 победи в актива си, 2 равенства и 4 загуби срещу Арда.

efbet Лига, 18 кръг:

Арда Кърджали – Ботев Пловдив

Вероятни състави:

Арда Кърджали: Господинов, Лозев, Петков, Сако, Желев, Юруков, Котев, Иванов, Коконов, Ковачев, Йорданов

Ботев Пловдив: Ханкич, Пунчец, Генев, Ван Хертуум, Ето’о, Рабей, Току, Херман, Па Конате, Бароан, Ману

Стадион: „Арена Арда“, Кърджали
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 12:30 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ