Антон Недялков ще бъде на линия срещу ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport12.11.2022
Лудогорец - Сутиеска, Каули Оливейра, Антон Недялков

Лудогорец приема ФК ЦСКА 1948 в неделя в мач, в който вече няма да има „едно наум“, пише „Тема спорт“. Досегашните двубои на разградчани в първенството минаваха през призмата на тези от евротурнирите. В началото вниманието на състава на Анте Шимунджа бе насочено към квалификациите на Шампионската лига, след това към битките на Лига Европа, които го изведоха до срещи напролет на континенталната сцена – Лудогорец ще играе плейоф за 1/8-финалите в Лигата на конференциите. В този период разградчани по обективни причини, сред които и по-малко изиграни двубои, не водеха колоната в елита.

До края на тях им предстоят три срещи от първенството. И с победи ще зимуват първи, при това с аванс на върха.

Освен с ФК ЦСКА 1948 на Анте Шимунджа и компания им предстоят сблъсъци с още два столични тима – на 26 ноември, събота, гостуват на Славия в „Овча купел“, а след това на 1 декември е срещата с Левски, която е отложена от 6-ия кръг. В предстоящия двубой словенският треньор ще може да използва Антон Недялков.

Националът получи почивка срещу Локомотив Пловдив (3:2) на „Лаута“. Тогава защитникът не попадна дори сред 18-те. Има възможност Десподов, който дълго време лекува травма, също да започне титуляр.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ