Гриша Ганчев развързва кесията за ЦСКА, в ход е шампионска селекция

7 Dni Sport09.05.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА е на път да направи сериозна селекция за следващия сезон в Efbet лига, съобщават колегите от „Новспорт“ позовавайки се на информация от източници в мениджърските среди.

Собственикът Гриша Ганчев е твърдо решен да подсили състава си в опит да се противопостави на 11-кратния шампион Лудогорец и набиращият скорост под ръководството на Мъри Стоилов Левски.

За тази цел новият треньор на ЦСКА Алън Пардю е получил картбланш да преговаря със свои колеги в Англия за привличането за постоянно или под наем на футболисти от първите две нива на футбола на Острова. Възможно е на „Армията“ да дойдат един или двама футболисти със сериозни визитки, които да „правят разликата“ на терена.

Отделно от това се очаква при „червените“ да бъдат привлечени футболисти от Южна Америка, където постоянно има съгледвачи на клуба. Бразилия и Колумбия са предпочитана дестинация за нови играчи в ЦСКА през последната година. Очаква се след края на сезона доста футболисти от сегашния състав, които разочароваха с изявите си, да напуснат отбора. Някои от тях ще бъдат продадени или преотстъпени, като идеята е на мястото на всеки заминал си играч да бъде привличан по-качествен.

ЦСКА не е ставал шампион от далечната вече 2008 година и феновете вече открито недоволстват от политиката на ръководството на клуба. Именно затова Ганчев ще се опита да направи боеспособен състав, който да спори за титлата през следващия сезон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ