ЦСКА чака утре нещо удивително! Затова наредиха цялата администрация да работи

7 Dni Sport06.07.2018
ЦСКА - Етър, контрола, Рубен Пинто

Ръководството на ЦСКА обяви, че поради големия интерес към абонаментните карти за домакинствата на тима, администрацията на клуба ще работа и в събота, 7 юли, от 12:00 до 16:00 часа. Тогава на „Армията“ ще започне последната контрола на „червените“ това лято – срещу Царско село.

До момента червените са продали близо 1000 карти, а утре очакват бройката да мине 1 500 и така да подобрят рекорда си от миналата година, когато пласираха 1384 абонаменти документа.

Привържениците могат да заявят своята карта до 20 юли всеки работен ден между 9:00 и 17:00 часа в офиса на администрацията. Желаещите да запазят своето място на „Армията“ от миналия сезон ще могат да го направят до 13 юли.

Картодържателите имат възможност да закупят билет за мача с Рига, който е на 12 юли от 20:45 часа в столицата, с 10% за отстъпка за мястото, описано на картата им, до 9 юли (включително). Те могат да се възползват от намалението при закупуване на билет от офиса на администрацията или централния офис на „Тикетпро“ в София на ул.“Шандор Петьофи“ 28.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ