Първи футболист скъса с елитен клуб заради неплатени заплати! Писна му да е просто изгонен

Левски Верея (32)

Първи футболист прекрати договора си с Верея заради неплатени заплати. Както е известно, старозагорци са в сериозна финансова криза в последните месеци и през лятото бяха напуснати от цял отбор играчи, което наложи сериозна селекция. От „Трейс Арена“ обаче си тръгва един от футболистите, които не напуснаха потъващия кораб – Илия Мунин. Той бе изваден от състава по нареждане на клубното ръководство веднага след раздялата с Иван Колев и смяната му на треньорския пост с Небойша Миличич. Мунин подписа с Верея през лятото на 2016 г.

Спортно-техническата комисия официално обяви и завръщането на Ботев Враца на собствения му стадион „Христо Ботев“ под Околчица.

Решение СТК 07.11.2018 г.

 СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

– Илия Георгиев Мунин с ФК „Верея” СЗ – считано от 29.11.2018 г.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

– Със съгласието на гостуващия отбор, срещата от ХV-ти кръг на Първа лига между отборите на ПОФК „Ботев Враца“ – ОФК „Дунав 2010“ Рс, ще се играе по програма на 11.11 /неделя/2018 г от 12.15 часа, на ст. Христо Ботев – град Враца, вместо на ст. Огоста гр. Монтана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ