Шамар за „синя“ България! Не бяхте 10 000 нито с Верея, нито с Ботев (ФОТОФАКТ)

Левски Верея (5) Герена Публика

Феновете на Левски са убедени, че са били по над 10 000 на последните две домакинства на отбора – 7:0 срещу Верея и 4:1 срещу Ботев Пд. Срещу старозагорци билетите за мача бяха по 1 лев като знак на благодарност от ръководството за подкрепата, която привържениците оказаха на „сините“ в гостуването на Лудогорец (1:2). Срещу пловдивчани пък всички от „Герена“ призоваха за максимална посещаемост след краха с дузпи срещу Черно море за Купата.

Според Bulgarian-football.org обаче на „Виваком Арена Георги Аспарухов“ срещу Верея е имало 8000 зрители, а срещу Ботев Пд – 6900.

От Левски пък не излизат с официална информация за посещаемостта на двете срещи, въпреки многократните призиви на феновете в социалните мрежи, като не малко от тях се обърнаха и към изпълнителния директор Красимир Иванов даде точните данни.

One comment

  • джак смок

    07.11.2018 at 21:11

    Отначалото на мача са доста по малко.Бройте ги след 60 та минута.Не знам защо,но в последните три домакинства секторите се напълниха чак през второто!Това се видя ясно по ТВ и на стадиона който е бил коментира същия факт.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ