Горанов се размина с малкия дявол! Още супер новини за Стоянович преди Ботев

стоянович симов чирич

Капитанът на Левски Иван Горанов е с натъртени ребра след двубоя от 1/8-финалите за Купата на България срещу Черно море. Левият защитник бе принудително заменен в началото на продълженията на мача от Ивайло Найденов. Той получи удар, след което бе подложен на преглед от медицинския щаб и се завърна на терена, но след това отново почувства болки и не успя да довърши срещата, пише „Тема спорт“. Горанов бе откаран в болница и се завърна на „Тича“ за изпълнението на дузпите. Капитанът на сините е под въпрос за двубоя в неделя срещу Ботев Пловдив. Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович има на разположение за левия фланг на отбраната французина Луи Нганиони, но той все още не е в желаната кондиция.

По всяка вероятност наставникът ще заложи на Милош Цветкович отляво, а позицията на сърбина отдясно ще бъде заета от юношата Ивайло Найденов. Съществува вариант като ляв бек да стартира и Аймен Белаид.

Трима от играчите, които пропуснаха гостуването на Черно море, ще са готови за мача с Ботев Пловдив. Това са Паулиньо, Белмонт и Серджиу Буш. Очаква се бразилецът да е в стартовия състав в неделя. Румънецът тренира с основната група и вероятно ще се завърне в състава на сините, а Белмонт е болен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ