Селекцията на „Армията“ предизвиква Ел Маестро! Ето с какво ще трябва да се справя от другата седмица

Септември София ЦСКА (35) Ел Маестро

Завръщането в игра на Жеферсон, а и скорошното възстановяване на Енрике Рафаел може да са добри новини за треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, но също така те ще направят ребусът за него много сложен. Известно е, че отборите в елита имат право да включват не повече от трима чужденци извън ЕС в групите за официалните мачове. Заради тежките контузии на бразилците, това минаваше незабелязано до момента. Още в мача с Витоша (Бистрица) за Купата на България Евандро изпадна извън борда, а скоро още един чужденец ще е извън сметките, пише „Меридиан мач“.

В момента на “Армията” има точно 5 чужденци без европейски паспорт – Мауридес, Жеферсон, Енрике Рафаел, Евандро и Али Соу. Ако приемем, че Жеферсон е много важен заради липса на алтернатива отляво на защитата, а Али Соу е основна алтернатив в атака на голмайсотра Мауридес, тогава някой измежду Евандро и Енрике Рафаел също ще отпада от състава.

От петимата с най-голям стаж на “Армията” е именно Енрике Рафаел. Жеферсон дойде през миналата зима, а Мауридес, Евандро и Соу бяха привлечени през това лято.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ