Томаш скоро ще трябва да се справя без половин отбор в Берое! Заралии сами сътвориха проблема за треньора си!

Берое - ЦСКА (5)

Берое и Ботев Пд ще определят последният четвъртфиналист за Купата на България днес от 19 ч. в Стара Загора, а мачът бележи началото на серия тежки мачове за домакините, които съвсем скоро ще бъдат застигнати от проблем, който им докара агресията в представянето им от началото на сезона. В момента заралии имат четирима футболисти, които са на ръба на наказанието! Иван Бандаловски, Меска, Георги Ангелов и капитанът Мартин Райнов са на по два картона от спирането на правата им по правилото за натрупани официални предупреждения. Бандата вече веднъж бе наказан за 5 картона, след което бранителят си изкара още два и в момента е със 7. В момента, в който те станат 9, той ще изгори за два мача. Меска, Ангелов и Райнов са с по три картона и при пети ще пропуснат по един мач.

А наказанията може да дойдат във всеки един от важните мачове до края на годината. След днешния, на заралии ще останат още 7 двубоя, като първите от тях са битките със Славия и Лудогорец, а след градското дерби с Верея идва нов сблъсък с Ботев Пд. Домакинство на Черно море и гостуване на Ботев Враца ще подгреят Берое за най-тежкия мач до края на годината у дома – срещу Левски на 15 декември.

Ако Бандата, Меска, Ангелов и капитана Райнов успеят да се опазят от наказания до края на годината, значи под Аязмото ще могат да се похвалят с изключително зрели изпълнители!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ