Сензационно! Мауридес никога не е бил по-добър!

Септември София ЦСКА (29) МАуридес

Централният нападател на ЦСКА Мауридес е в сериозна голова суша. През календарните септември и октомври той вкара само веднъж, и то от дузпа. Изпусна и един наказателен удар срещу Берое, който е много вероятно да изяде титулярното му място за сметка на Али Соу. И въпреки това бразилският таран никога в кариерата си не е бил толкова добър, колкото с „червената“ фланелка, сочи статистиката.

След трансфера си на „Българска армия“ той има 17 мача и 10 гола – 4 в Лига Европа и 6 в Първа лига. Това превръща сезон 2018/19 г. в най-резултатният в кариерата на нападателя до момента. Предишното му най-добро постижение е през миналата кампания – 8 гола в 36 мача във всички турнири. През 2016/17 г.  играе в 12 срещи и реализира 6 пъти.

Общо за предишните си клубове има 20 гола. За Беленензеш играе 49 мача и вкарва 14 пъти, а за Араука бележи 6 гола в 37 мача. За Фигейрензе и Интернасионал в родната си Бразилия има съответно 8 и 5 мача, в които не вкарва нито веднъж.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ