Вдигнал във въздуха „жълто-черната“ съблекалня си тръгна, за да е „смъртна“ резерва

1

Дуде Н’Донгала напусна Ботев Пд със скандал през лятото. Канарчетата върнаха към футбола френския скандалджия, а той им се отблагодари с куп номера, които вбесиха старши треньора Николай Киров. Накрая Н’Донгала постигна своето и бе трансфериран. Ботев не получи и лев при преминаването му в румънския Поли Яш, но пък в съблекалнята и треньорската стая се настани спокойствие.

А Н’Донгала продължава да си е все същият и в Румъния. 24-годишният футболист е записал само 54 минути за румънския си отбор, всичките като резерва. Най-много той играе във втория си мач – 24 минути при победата 1:0 над Динамо (Букурещ). Другите му участия са от по 11, 6 и 12 минути, като два пъти той е оставян и извън групата. Така че в Яш да се готвят за цупенето на Дуде, на когото все някой друг му е виновен. Припомняме, че той напусна и Славия със скандал, като отказа да играе в поредица мачове на отбора и клубът се видя принуден да го освободи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ