Федерацията по бокс с извънредно изявление за звяра-убиец Северин

7 Dni Sport10.10.2018
15391733882

Българската федерация по бокс излезе с изявление след появилите се информации, че задържаният в Германия Северин Красимиров, заподозрян в убийството на Виктория Маринова в Русе, е тренирал бокс. Припомняме, че 21-годишният ром е избягал в чужбина още в неделя, ден след жестокото убийство на телевизионната водеща. Укривал се при майка си и доведения му баща в град, близо до Хамбург.

„Състезател с такова име никога не е бил картотекиран в един от трите местни клуба – Русе, Локомотив (Русе) и Дунав (Русе), и никога не е вземал участие в първенства и турнири, организирани от Българска федерация по бокс“, уточниха от БФБокс.

Източник: „БЛИЦ“

One comment

  • Yulian Milev

    11.10.2018 at 10:15

    Оправете си заглавието, защото, това момче не е убиеца на журналистката. Заминал е за Германия ден или два преди убийството. Просто е поредния набеден. Поне в този сайт не очаквах такива първосигнални реакции а малко по-сериозно отношение. Не бъдете като другите. Не слугувайте на властта.
    😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ