Берое хвърли бомбата в паузата! Взе шампион с Левски и носител на купа в Англия без пари! (СНИМКА)

Славия Берое (9) александър томаш

Днес Берое подписа официално с полузащитника Владимир Гаджев, който е привлечен като свободен агент. За последно той игра в кипърския Анортозис. Играчът вече се присъедини към отбора и следобед ще направи първата си тренировка с новите съотборници.

Всички от ПФК Берое пожелават на Гаджев много успехи и победи с екипа на любимия отбор, пишат от клуба.

Владимир Гаджев е на 31 год, роден в Пазарджик. Играе като полузащитник. Гаджев е юноша на столичния Левски и гръцкия Панатинайкос, където започва своята кариера, но е преотстъпен на местните Левадиакос и ОФИ. През сезон 2008/09 г. се завръща в Левски и изиграва 182 срещи и бележи 25 попадения за 7 години. През 2016 преминава в английския Ковънтри, където има 16 мача, а през миналия сезон игра в кипърския Анортозис, където изиграва 26 срещи.
Владимир Гаджев има 29 мача и 1 попадение за националния тим на България. Шампион на страната, двукратен сребърен медалист и двукратен носител на Суперкупата на България. Гаджев е носител на Трофея на футболната лига с Ковънтри.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ