Възродил се шампион на България организира голям празник, почита своите славни шампиони

Спартак Пд - 55 години от шампионската титла

Спартак Пловдив празнува 55 години от спечелването на шампионската титла. По този повод ръководството организира детски футболен турнир на 29 септември от 10:00 часа. Турнирът е за набор 2009, а участие ще вземат 8 отбора –  Спартак, Ботев, Локомотив, Марица, Брестник, Металик (Сопот), Хебър (Пазарджик), Тракия 06 (Стамболийски).

В 15:00 часа е награждаването на победителите. Следва церемония, на която ще бъдат почетени и футболистите, донесли тази голяма радост, а именно спечелването на шампионската титла.

Всички футболисти от шампионския отбор ще бъдат удостоени с почетни плакети. Присъствие са потвърдили Йордан Станков, Димитър Генов, Тобия Момин, Атанас Манолов и Стоян Тодоров.

На голяма част от отбора плакетите ще бъдат връчени посмъртно на техни близки. Събитието ще уважи и дъщерята на легендарния Тодор Диев, чието име носи стадионът на Спартак.

Ръководството на Спартак кани всички близки на шампионския отбора на стадион „Тодор Диев“ в 15:00 часа. Каним и всички привърженици на Спартак на турнира и тържеството, обявиха от ръководството на гладиаторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ