Академик Бултекс 99 обяви много важни новини за феновете

Баскетбол Академик Бултекс-Ямбол229

Ръководството на пловдивския Академик пуска ВИП карти за новия сезон, като продажбата им ще стартира по време на традиционния приятелски турнир за Купа Пловдив в събота и неделя в комплекс СИ²ЛА. За феновете за предвидени две опции.

Едните карти са на цена от 300 лева и ще важат за всички домакински мачове на пловдивския баскетболен тим през новия сезон – в НБЛ, Купата на България и Балканската лига. Картите ще осигуряват достъп до двете зали, в които ще се играят срещите – Колодрума и СИ²ЛА, както и кетъринг на почивките и в двете съоръжения.

Другите карти са на цени от 500 лева и освен споменатите екстри, за притежателите им е предвиден подарък от клуба. Те се предоставят на всички онези, които желаят да подкрепят още повече отбора финансово. Билетите за мачовете от новия сезон ще бъдат на цени от 6 лева и 3 лева за ученици и пенсионери. Цените важат и за двете зали.

Толкова струват билетите и за турнира за Купа Пловдив, но те са за ден и с тях могат да се гледат и двата мача. Припомняме, че надпреварата в събота от 17 часа откриват домакините от Академик Пловдив, които ще играят срещу Академик София. В 19 часа се срещат Спартак Плевен и сръбския КК Беовук. В неделя от 15 часа загубилите играят мач за 3-то място, а победителите ще определят носителя на трофея в мача от 17 часа.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ