Пределно надъханият за вечното дерби Ел Маестро отсече: Нямаме търпение мачът срещу Левски да започне!

монтана ЦСКА2

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро сподели мнението си за победата на тима си с 2:0 срещу Монтана на 1/16-финалите за Купата на България. Специалистът коментира и предстоящото вечно дерби с Левски.

„Първият гол беше много важен. Винаги обичаме да бележим след изпълнението на корнери. Казах, че този опонент няма да е лесен, още веднага след жребия.

Монтана бяха много компактни и тичаха здраво през първото полувреме. През втората част тяхната сила започна да намалява и след като поведохме, психологическото предимство вече бе в наша полза.

Доволен съм от играчите. Данте направи силен мач и се отличи с важно спасяване. Атанасов започна срещата, на мястото на титуляр на този пост, но съм доволен и от него. Щастлив съм за всички играчи, които играха за първи път и получиха шанс. Доволен съм от вратаря, който дебютира за нас и направи добро спасяване. Надявам се, че феновете ще напълнят стадиона за мача с Левски. Това е най-важната дата в българския футбол и нямаме търпение мачът да започне.Надявам се позициите ни в момента да означават, че на дербито срещу Левски ще има възможно най-много фенове на стадиона. Това е мачът на сезона“, каза Ел Маестро.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ