Лудогорец взривява България с бомбастичен трансфер на „Чудото от Измир”! Турски гранд пробва да го отмъкне от разградчани

Ботев-Лудогорец 22

Шампионът Лудогорец продължава да опитва да привлече турския талант Атакан Чанкая. 20-годишният опорен халф на втородивизионния Алтай е наричан “Чудото от Измир”. Новината за отправената от Разград оферта беше разкрита от техническия директор на клуба Алпер Авджъ пред местно издание, цитирано от “Тема Спорт”. Оферти за Чанкая са отправили още турските Сиваспор и Трабзонспор.

Преди около месец стана ясно, че от Алтай са поискали поне 1 милион евро от Лудогорец за своя футболист.

“Трансферът му е много важен за Алтай, но чакаме точното време. Атакан е добър футболист, притежава атлетизъм, учи бързо и работи здраво. Конкуренцията в средата на терена в нашия отбор  е много висока и затова ще му трябва още време, за да се наложи”, казва шефът в Алтай. От началото на сезона Чанкая е използван във всеки мач, но влиза от скамейката. В Алтай той е съотборник с Иван Иванов и преминалия и през България португалец Педро Еуженио.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ