Пламен сензационно разкри: Аз бях дотук! Федерацията го пратила на майната си

7 Dni Sport24.09.20180
България Канада волейбол световно 2018 (28)

“Моят договор свършва днес. Не сме водили преговори, нито сме разговаряли по темата, всички чакаха да мине световното първенство. Практически аз приключвам работата си в националния отбор, а от там насетне не знам“, сензационно разкри националният селекционер Пламен Константинов.

„Имаше неща, които можеха да се получат и по-добре. За съжаление и двете големи първенства ги изиграхме с прилични липси. Като че ли нямахме късмет за това. Изиграхме Европейското без Цецо Соколов, сега и Световното, и като че ли това малко ти дотежава. Трябва да ти покрие малко и шанса, и късмета, а нас не ни покри”, заяви Пламен Константинов.

„Това домакинско световно беше като партия шах. Като махнеш царицата, два топа и един офицер, шансовете да спечелиш са по-малки. Трябваше да изиграем едно голямо първенство с всички, и с тези, които нямат желание да играят, и с тези, които ги няма по някакви други причини, да бяха всички, но не успяхме. Не успяхме да ги мотивираме да играят за националния отбор, а честно казано това демотивира и другите. И в един момент един по един няма да искат да играят. А съберат ли се всички, при който и да е треньор, трябва да разберат, че имат шансове да направят нещо добро. Имат шансове да направят нещо, но само ако са всички. Дай Боже, да стане, защото в крайна сметка губи и волейбола, и националния отбор”, добави Пламен Константинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ