Футболист на бившия тим на Стоичков напира да се завърне в ЦСКА

02

Бившият футболист на ЦСКА Тони Силва разкри в дискусия в социалните мрежи, че се е предложил на ръководството на „червените“ преди няколко месеца, но те са му отказали да се върне на „Армията“.

„Още преди 3 месеца исках да се върна в ЦСКА и имaх рaзговор с ръководството. Те обаче ми казаxa, че имат достaтъчно крила“, разкри играчът.

Преди месец Силва подписа с южноамериканския бивш тим на Христо Стоичков Мамелъди Съндаунс, след като бе без отбор от края на 2017 година, когато напусна гръцкия Левадиакос.

Юноша е на Ливърпул и Челси. Тони има 10 минути за отбора в първенството в края на август, а преди седмица бе титуляр за родината си Гвинея-Бисау срещу Мозамбик (2:2).

Силва бе част от ЦСКА от декември 2013 година до лятото на 2015 година. Той записа 42 мача и 8 гола в елита на България. Разписвал се е и срещу Левски. След това игра за турския Шанлъурфаспор, португалския Униао Мадейра, Левадиакос и сега за Мамелъди.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ