Национал на България се превъзбуди, но Хубчев го приземи набързо! Вижте как и защо

Симеон славчев

Халфът на азербайджанския клуб Карабах и българския национален отбор Симеон Славчев сподели на пресконференция преди утрешния мач със Словения в Любляна от Лигата на нациите, че има смисъл от това ново състезание.

“Мисля, че беше нужен този турнир. Тези мачове допринасят с един скрит мотив и подпомагат сработването на състава. Най-хубавото е, че сме повече време заедно и се обиграваме”, коментира 24-годишният полузащитник.

Краят на пресконференцията беше любопитен, тъй като Славчев заяви, че се намира в добра физическа форма, но селекционерът Петър Хубчев не се съгласи с него.

“Чувствам се отлично, изиграх доста мачове, намирам се в нужната физическа форма, имам самочувствие и съм си поставил високи цели с клубния и националния тим”, каза Славчев. Тук Хубчев, без да е бил попитан, даде мнение, което не съвпада с това на самия футболист. “Аз не се ангажирам с това мнение”, каза Хубчев, говорейки за физическата форма на халфа, предаде пратеникът на Sportal.bg в Любляна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ