ЦСКА готви светкавичен трансферен удар, след като се размина с Неделев! Червените взривяват пазара с голямо име в Европа

Витоша Бистрица ЦСКА (3)

ЦСКА не успя да привлече голямата звезда на Ботев (Пд) Тодор Неделев след драматична сага и това предизвика известно униние сред феновете. Според информация на Novsport.com,обаче собственикът на клуба Гриша Ганчев е амбициран повече от всякога да подсили състава и да да върне шампионската титла на „Българска армия“. За тази цел е стартирана спешна операция за привличането на изключително качествен халф с голямо име в Европа.

Дали това ще стане факт, ще се разбере утре, когато затваря трансферният прозорец в България. Според нашата информация засега шансовете са 60:40, като става дума за футболист, чието привличане у нас ще „взриви“ пазара и ще има огромен отзвук в целия свят.

Драматичните преговори предстоят, като най-вероятно утре привечер ще има повече информация по въпроса. При всички положения феновете на ЦСКА имат доста време, за да помечтаят…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ