В Словения не броят за живи националите на България! Вижте доказателството от Любляна

национали

Българският национален отбор по футбол пристигна успешно в Любляна, където утре срещу Словения ще изиграе първия си мач в новосформирания турнир Лига на Нациите. Срещата стартира в 21,45 часа наше време и е от група 3 на дивизия С, като нито една местна медия не посрещна родните национали на летището, предава Гонг.

Очевидно „лъвовете” не се приемат като сериозен дразнител от местната преса, която в момента се занимава с далеч по-сериозните проблеми в местния футбол.

Колкото до нашия тим, националният отбор няма да тренира на стадион „Стожице“ в Любляна тази вечер. Причината е избраният полет за словенската столица, който би изместил евентуалното занимание твърде късно.

Затова националите само ще посетят съоръжението, за да проверят условията. След това ще се проведе и официалната пресконференция на селекционера Петър Хубчев.

Делегацията на България е предвождана лично от президента на БФС Борислав Михайлов и тримата му вицепрезиденти – Йордан Лечков, Михаил Касабов и Атанас Фурнаджиев.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ