„Синята“ трансферна бомба се отменя! Дори скандал между играча и треньор не помогна!

роландо аарънс ааронс

Левски няма да хвърли късна трансферна бомба с привличането на Роландо Аарънс от англиския Нюкасъл. Крилото бе изваден от групата на втория отбор на Свраките непосредствено преди мач за Чекатрейд трофи (купа, в която участват съставите до 23 години на тимовете в Англия) срещу Донкастър и някои местни медии обявиха, че футболистът вече е на път към София. За съжаление на „сините“ фенове това не отговаря на истината и причината Аарънс да пропусне двубоя изглежда е разправия с треньора Бен Доусън.

„Имахме проблем точно преди първия съдийски сигнал. Предпочетох да го оставя извън състава, за да не се стане още по-зле и ще се оправяме с това, когато се приберем“, заяви Доусън след победата с 3:1 над Донкастър – U23. По-рано през деня мениджърът на първия отбор на Нюкасъл Рафаел Бенитес заяви, че Аарънс е сред играчите, които не попадат в плановете му и или трябва да си намери нов отбор, или ще остане да играе за резервите и през този сезон, което изглежда ще се случи, тъй като спекулирането с интереса на Левски към футболиста приключи доста бързо и няма нови информации за това от близки до клуба.

Припомняме, че още вчера изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отсече, че селекцията на „Герена“ приключва с привличането на Нуно Рейш.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ