Изненади от Стоянович за Берое! Голмайсторът на Левски – на пейката, Белаид – титуляр, Вашчук – аут (Съставите)

Левски Септември София (24)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович предприе интересни ходове в титулярния състав за домакинството на Берое от 21:00 ч. на „Герена“. Наставникът дава шанс на Серджиу Буш да започне от първата минута вместо голмайстор на тима Станислав Костов. Богдан Вашчук пък е отпаднал от групата в последния момент и в халфовата линия отново до Хали Тиам ще е Антони Белмонт. Въпреки че е възстановен, Давид Яблонски е на резервната скамейка и двойката Холмар Ейолфсон – Аймен Белаид остава непроменена. На пейката е и Паулиньо.

За Берое се завръща Камен Хаджиев, който се очаква да излезе с предпазна маска на лицето. Той ще си партнира в центъра на отбраната с Ерол Алкан, а от двете им страни ще са Бандаловски и Александър Василев. В нападение ще се разчита на кошмара на „сините“ Мартин Камбуров, който ще е активно подпомаган от Борислав Цонев, Вандерсон Виана и Рубен Бригидо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ