Сделка преди световното: Френски национал избра големите пари при Радо Стойчев

7 Dni Sport01.09.2018
16

Френският национал Никола Росар подписа с полския Сточня (Шчечин). 28-годишният състезател, който играе на поста либеро, е сключил договор за един сезон. Това ще бъде първият сезон на Росар в чужбина.

Тимът събра суперселекция за 2018/2019. През миналия месец привлече българските звезди Николай Пенчев, Матей Казийски и Аспарух Аспарухов, както и канадският национал Никълъс Хоуг, полските волейболисти Лукаш Жигадло и Бартош Курек, белгийският център Симон Ван Де Вуурде и чешкия разпределител Лукаш Тихачек. Спортен директор пък е българският специалист Радостин Стойчев.

През миналия сезон Росар игра за Пари Волей, с който завърши на трето място в редовния сезон. В кариерата си е носил и фланелките на Спейсър (Тулуза) и Араго де Сет.

„Първенствата на Полша и Италия са най-добрите, така че този трансфер е мечта за мен. Когато се появи офертата от Шчечин, не се поколебах изобщо. Чудесно е да играеш рамо до рамо с опитни играчи като Матей Казийски и Лукаш Жигадло. Чух добри отзиви и за треньора“, заяви Росар.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ