Битката за титулярните места в Левски е жестока

payimage-622316

Трибой се задава между трима играчи на Левски преди дербито с ЦСКА. Това са Марин Петков, Джавад Ел Джемили и Eвертон Бала. Причината е, че един от тях ще трябва да изгори за дербито с ЦСКА и да остане на пейката до Николай Костов, пише в. „Мач Телеграф“.

Както е известно, Фабио Лима вече е възстановен и записа първи минути след контузията, която получи в контролата със Спортист. И в събота Костов едва ли отново ще си позволи да го държи като жокер. Няма логика, след като в последно време постоянно се изтъкваше липсата му.

В негово отсъствие като дясно крило се изявяваше Марин Петков. Сега обаче ще трябва да отстъпи. Нищо, че националът е най-резултатният играч на „сините“ през тази пролет със своите 5 попадения. Освен това Левски го омайва и за нов договор. Сега обаче ще трябва да има друга роля на терена. Марин като цяло е свикнал с въртележките. Откакто е при мъжете не е бил вратар или централен бранител.

Испанецът с марокански корени Ел Джемили пък успя да увеличи сметката си с още 3 попадения и дели първото място при голмайсторите на „Герена“ заедно с Рикардиньо. И също не върви да го забиеш на пейката, въпреки че от време на време къса нервите на треньорите и съотборниците си. А трябва да припомним също, че през есента Костов му направи и двойна смята в дербито с ЦСКА, завършило 1:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ