Веско Великов взе бивш футболист на ЦСКА за помощник в Ерден – завари отборът с трима футболисти по-малко

веселин великов кариана

Новият наставник на Кариана /Ерден/ Веселин Великов направи първа тренировка с отбора. 41-годишният специалист смени на поста наказания за 1 г. да не упражнява професията Атанас Джамбазки.

„Със собственика на клуба Милан Йосифов се разбрахме по всички въпроси. Очаквах условията да са по-зле, но като пристигнах в Ерден се убедих, че Кариана има перфектни условия за работа. На 100% съм убеден, че отборът има потенциал и целта на екипа е да го оставим в професионалния футбол”, заяви Великов.

Бившият играч на ЦСКА Димитър Иванов ще бъде помощник на Великов, а Калин Костадинов-Кало остава да работи с вратарите.

Великов завари Кариана с трима играчи по-малко. Президентът Милан Йосифов освободи две от последните нови попълнения – защитниците Кристиян Григоров и Раиф Мурадов. Крилото Георги Цеков пък изненадващо напусна в посока Кипър, където ще играе в долните дивизии. При това положение спортно-техническият щаб ще им търси заместници. Първото изпитание пред Веско Великов е в събота у дома срещу Пирин /Благоевград/.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ