Остават 13 дни, в които „Асикс“ ще те превърне в Скримов, Джокович, Мико, или каквото поискате от красавиците (Снимки)

7 Dni Sport27.08.2018
Asics (3)

Благодарение на „Асикс“, всички фенове на волейбола, купили си билети за световното първенство в София, Варна и Русе, получават 30 процента отстъпка в магазините на спортна марка №4 в света!

Отстъпката важи за всичко, разкриха организаторите на световното първенство. 7DniSport.bg обаче надникна в един от магазините на „Асикс“ – този в столичния мол „Сердика“, за да види какво е това „всичко“.

Е, всичко е наистина всичко! Като, ако побързате, ще се окаже, че дори всичко е повече от всичко. Защото в момента в магазините на „Асикс“ има намаления надхвърлящи въпросните 30. Но за сметка на това с тях можете да си вземете удивителни неща от чисто новата колекция на японската фирма.

При това забележете, не става дума само за волейболни неща. Спокойно можете да инвестирате в маратонките, с които Новак Джокович отново се изстреля отново в световните тенис-небеса! Те са уникални, специално разработени по неговия крак и са доказано най-удобните за елитен тенис.

Ако решите да наблегнете на българското, то насреща е Мико Кузманов. Пловдивчанинът спечели в неделя световен турнир в Полша, изцяло облечен от „Асикс“ и неслучайно посвети трофея си на своите партньори. В магазина има всичко, което облича и Кузманов – от шапка до екипировка.

Ако сте фен на силовите спортове, екстрата са едни удивителни златни борцовки. Родните борци са луднали по тях, защото вярват, че това е най-прекия път към златните медали.

Естествено пълна е гамата с волейболни екстри. Има всякакъв вид от волейболните ръкави, които напоследък станаха така популярни и при момчетата на Пламен Константинов. Както и от маратонките, с които Тодор Скримов скача толкова високо.

Обърнете специално внимание на лимитираната селекция, посветена на 6-те най-големи маратони в света – Барселона, Ню Йорк и т.н. Те са толкова впечатляващи, че дори спринтьорите не издържат на изкушението им. Питайте Ивет Лалова, ако не вярвате, на половината си снимки е с тях.

За по-изтънчените дами има нещо, което се продава само с първата доставка. Втора няма, защото е така с лимитираните селекции на „Асикс“ – зареждат се само веднъж. Става дума за колекция, посветена на вишневото дърво. Няма как да не се различавате с тях!

Въобще има всичко, каквото си помислите, че можете да поискате от момичетата на „Асикс“!

И ВСИЧКО ТОВА – САМО СРЕЩУ ЕДИН БИЛЕТ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ