ЦСКА и Черно море се смеят, но в Разград си поставиха цел: Само победи до мача за титлата с един от тях

Берое - Лудогорец,
Лудогорец - Локомотив София, Руан Секо, Квадо Дуа

Лудогорец приема Арда тази вечер от 20:00 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в последен мач от 29-ия кръг на Първа лига. С успех възпитаниците на Георги Дерменджиев ще дръпнат с 11 точки на втория Черно море.

Разградчани са на крилете на отлична форма – имат 11 поредни победи. Те преследват рекорда си от сезон 2017/18, когато наредиха 14 успеха. А той води към 13-а поредна титла, която ще стане факт във втория кръг на плейофите. В него Лудогорец ще домакинства на отбора на второ място в редовния сезон – Черно море или ЦСКА.

Разградчани минават през сгъстен цикъл от двубои – в четвъртък победиха с 1:0
ЦСКА 1948 в Бистрица. В тях обаче треньорът Георги Дерменджиев показа, че може да мине и без рокади. Промените по състава бяха козметични. Такива се очаква да бъдат и срещу Арда. На върха на атаката най-вероятно ще бъде Руан Крус. Малко вероятно е като титуляр да започне Матиас Тисера. Именно аржентинецът донесе успеха в последния двубой, но парадоксалното е, че до момента през кампанията в елита той не е попадал в стартовата единайсеторка. Той е едва трета опция, защото на този пост действа и Квадво Дуа.

Голямата въпросителна е дали Ивайло Чочев най-накрая ще се пребори за място. Той бе привлечен в края на зимния трансферен прозорец, но така и не успява да се утвърди при разградчани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ