Това ли е причината за големия провал на ЦСКА?

payimage-623068

Нестор Ел Маестро разкри след срамната загуба с 1:2 от Пирин, че в отбора му е имало вирус, който е попречил на нормалния подготвителен процес за двубоя. Днес стана ясно кои са били футболистите, чието здравословно състояние не е било оптимално преди срещата.

Става дума за трима титуляри – колумбийците Браян Кордоба и Марселино Кареасо, както и Енес Махмутович. Кордоба до последно е бил под въпрос, но в крайна сметка е стиснал зъби и взел участие в мача.

Матиас Фаетон пък има проблеми с умората. Той е получавал крампи в дните преди домакинството на орлетата и това е една от причините да остане на резервната скамейка. Друга причина е, че висеше с картони.

Оставянето на пейката обаче не можа да му помогне и след като се появи на терена националът на Гваделупа си изкара официално предупреждение, което му носи наказание за предстоящия в сряда полуфинал за купата срещу Ботев Пд. Застрашен от санкция е и Фернандо Каранга, който бързо натрупа 4 жълти картона.

От днес ЦСКА има нов треньор. Това е Стамен Белчев, който замени на поста Нестор Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ