БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: „София-Запад“ затваря Сектор Б за мача Левски – Берое! Няма да пуска никого

7 Dni Sport14.04.2024
1

Привържениците на Левски от „София Запад“ обявиха, че ще предприемат действия след третата поредна загуба на любимия си отбор.

СЛЕДИ ВСИЧКО ЗА ЛЕВСКИ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ ЗА СИНИТЕ – ВИЖ ТУК

„Сините“ отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Черно море снощи, а феновете заявиха, че Сектор Б на стадион „Георги Аспарухов“ ще остане празен за домакинството на Берое идната събота и там няма да се допускат привърженици в знак на протест.

От „Левски – София Запад“ се обявяват против „гаврата на ръководството“ с вековния клуб. „Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: „Още, още…“, пишат феновете.

Те са категорични, че е дошло време за действия. Първото от тях ще бъде бойкот на мача с Берое идния уикенд.

Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април – сектор Б остава празен!“, гласи още написаното от привържениците


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ