Класика за Хебър, Любо Пенев се смее на ЦСКА: Този играч ли изгонихте!?

1

Хебър победи Етър в мач от XXVIII кръг на Първа лига. На стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик домакините се наложиха с 3:0. С 2 гола се отчете Папазов, който е собственост на ЦСКА, но Нестор Ел Маестро не го иска на „Армията“ засега.

В 5-ата минута Лазар Марин стреля опасно от дистанция. Вратарят на Етър обаче изби с една ръка в корнер.

Гостите отговориха в 10-ата минута. Иван Василев шутира от наказателното поле, но право в ръцете на Дебърлиев.

В 14-ата минута Дидис Пита се освободи от Пенчев пред наказателното поле и нанесе удар към долния ляв ъгъл на вратата. Дебърлиев обаче плонжира и изби в корнер. След неговото изпълнение Мартин Моран засече с глава, но стражът на домакините улови без затруднения.

180 секунди по-късно Хебър поведе със страхотен гол. Марк-Емилио Папазов овладя перфектно пас от дълбочина на Лазар Марин, след което със страховит удар от 20-ина метра порази долния десен ъгъл на вратата за 1:0.

След час игра Марк-Емилио Папазов проби отляво, влезе навътре и стреля силно, но покрай гредата.

5 минути по-късно Красиан Колев центрира много коварно в наказателното поле. Топката можеше да влети във вратата, Мартин Величков успя да избие с една ръка в корнер.

В 70-ата минута Етър остана с човек по-малко. Георги Александров извърши нарушение в центъра на терена срещу Ангел Бастунов, за което получи втори жълт и съответно червен картон.

Хебър се възползва почти от веднага от численото си предимство и 8 минути по-късно сложи точка на спора. Йохан Н’зи изведе чудесно Марк-Емилио Папазов. Останал сам срещу вратаря, юношата на ЦСКА-София го преодоля без проблеми с удар от 10-ина метра за 2:0.

В даденото продължение Кнежевич бе изведен на чиста позиция в наказателното поле, но ударът му бе отразен от вратаря.

В 4-ата минута на добавеното време пък Хебър стигна до класиката в резултата. Шейх Диаманка с кинжален шут с левия крак от дъгата на наказателното поле порази долния ляв ъгъл на вратата за крайното 3:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ