Бившият футболист на Локомотив Пловдив Георги Минчев изживява доста странни моменти в новия си клуб АЕЛ Лимасол. Централният нападател за втори пореден път излезе да загрява като титуляр, но мач отново не се игра, пише Plovdiv24.bg.

Жълто-сините трябваше да гостуват вчера на Отелос Атиену в двубой от 21-ия кръг на кипърското първенство. Минчев бе в стартовия състав, но на стадиона нямаше дежурен лекар и линейка. Главният съдия изчака 20 минути след първоначално обявения начален час, след което свири „край“ и футболистите се прибраха в съблекалните.

Според кипърски издания дежурният делегат се е свързал по телефона с лекаря в 17,05 часа (двубоят трябваше да започне в 17,00), като медицинското лице е заявило, че пътува към стадиона, но явно закъснението се оказало доста повече.

Все още не е ясно какво решение ще вземе кипърската федерация – служебна загуба за домакините или ще бъде насрочена друга дата, в която да се играе мачът.

Любопитното е, че предишният официален двубой на АЕЛ Лимасол. Тогава градското дерби срещу Аполон от 1/16-финалите за Купата на Кипър не стартира заради ексцесии по трибуните и на терена. Георги Минчев също трябваше да е титуляр в тази среща.