Наско Сираков взе „дебелия флумастер“ от приятеля си Гриша Ганчев, използва го под 6 цифрен договор

7 Dni Sport28.12.2023
Гриша Ганчев,

Полузащитникът на Левски – Андриан Краев разбра същината на родната поговорка: „Между два стола, та на земята“. Според пишат колегите от „Мач Телеграф“, Лудогорец е отрязал играча за договор, а това е променило коренно ситуацията му. Припомняме, че мениджърът на Краев – Джон Ингълс – води преговори с „орлите“ за договор от лятото, когато халфът да отиде в Разград като свободен агент. Именно заради това играчът беше поставил непосилни условия на Левски, за да продължи договора си, който изтича идното лято. Твърди се, че той е настоявал за заплата от 15 000 евро, която е невъзможна за „сините“ на фона на финансовата криза в клуба. Претенциите, размотаването и твърденията на Краев, че въобще не разговаря с Лудогорец, при положение, че и от Разград са потвърдили пред ръководството на Левски, че разговарят с Джон Ингълс, изнервила много Наско Сираков. Заради това собственикът на „сините“ е разпоредил Краев повече да не играе за тима до края на сезона. Отделно той е казал на всеослушание на „Герена“, че дори ще откаже оферта за играча през януари, ако има такава, разбира се, само и само да даде урок на Краев, че така не се прави.

Оттеглянето на Лудогорец от преговорите обаче е поставило Андриан в сложна ситуация. Говори се, че халфът ще поднови преговорите си с Левски за нов договор, а този път претенциите му няма да са за 15 000 евро заплата, а далеч по-малки.

Вероятно Краев ще бъде с отбора на лагера в Турция, а след това се очаква окончателно да бъде решена съдбата му. От стадион „Георги Аспарухов“ обаче предупреждават, че ако няма индикации, че халфът е положително настроен за нов договор, той въобще може да не замине за зимната подготовка, а да бъде оставен да тренира индивидуално на „Герена“.

Запалянковците коментират, че президента на Левски – Наско Сираков действа като Гриша Ганчев, който преди време каза крилатата фраза, че е задраскал Борис Галчев с „дебелия флумастер“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ