Ботев Пд готви още една трансферна бомба! Шефовете ще изпълнят желанието на Белия, вижте с какъв играч

Ботев-Етър04

Ръководството на Ботев (Пд) е гарантирало на Николай Киров, че освен Антонио Вутов може да привлече още един нов футболист до края на трансферния прозорец. Треньорът на „жълто-черните“ иска да подсили своята защита и вече търси подходящ човек, който веднага да може да заиграе, след като подпише, пише Меридиан Мач. Белия още от първия кръг коментира, че в състава му няма достатъчно дълбочина и настоява за попълнения, с които да засили конкуренцията. Заради контузиите той води тренировки с група от 15-16 души, което със сигурност е проблем.

Доста от момчетата, които привика от школата, все още не са готови за изискванията на мъжкия футбол и именно техни грешки костваха загубите и от Левски на старта, и от Берое миналата седмица.

Киров няма време да оглежда много чужденци и затова е твърде вероятно и последното ново попълнение за това лято да е българин, или поне да е играч със стаж по родните терени.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ