Лудогорец позлатява бъдещата си голова машина от Израел! Не е истина колко милиона ще прибере в Разград

Лудогорец - Диа Саба

Голмайсторът на израелското първенство Диа Саба почти сигурно ще приеме офертата на Лудогорец, гърмят медиите в Обетованата земя, цитирани от Меридиан Мач. Те излизат с подробности, според които шампионите ни са му дали отлични условия, които той трудно би отказал.

Договорът, който е предложен на 25-годишния футболист е за 5 години, като за този период само от заплати Саба ще прибере около 3 млн. евро. Отделно от това вече е изпратена официалната оферта до настоящия му клуб Макаби Нетаня, която е на стойност около 1,8 млн. евро. Тя е приета от израелците, но се очаква неговата дума.

След като вече бе в Разград, за да се запознае с условията на базата „Гнездо на орли“ и на стадион „Лудогорец Арена“, Диа Саба се прибра в Нетаня. Вчера той е имал среща със своя адвокат, на която да обсъдят плюсовете и минусите при евентуалния му трансфер в Лудогорец.

През миналия сезон Саба, който „орлите“ буквално са готови да позлатят, записа впечатляващите 24 гола в 34 мача, макар и да играе като плеймйекър.

Именно с тези цифри, а и с индивидуалната си класа, той успя да впечатли представителите на Лудогорец.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ