Стоянович взе селекцията в свои ръце! Издейства си парите и се отказа от защитници, насочи се към голаджия

Левски Тренировка (22)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще поеме върху себе си селекцията в тима. Словенецът е бил бесен от негативната развръзка с Мартин Райнов. Той настоявал да го има на всяка цена в състава си, защото Райнов го впечатлил с изявите си, пише „Меридиан мач“. За да се избегнат подобни грешки в бъдеще, Стоянович лично щял да води преговорите с играчите, които смятал, че трябва да бъдат привлечени на „Герена’. Словенецът дори си е издействал конкретна сума, която да развърже ръцете му. Той бил категоричен, че ще се справи с новата си задача.

Според запознати, първата му цел ще бъде привличането на дефанзивен халф, който да действа до Хали Тиам заради раздялата с Жорди Гомес, която мнозина смятат, че е била неизбежна. Белмонт пък е контузен и Стоянович има само един разбивач- юношата Илия Юруков.

Освен това Стоянович се е отказал от идеята да търси защитници. Вместо това словенецът ще търси на пазара още един нападател.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ