Страхотна новина за феновете на Пулев! Лично Кобрата измоли голям жест към тях за мача му с Фюри

кубрат пулев

На цена от 20 лева ще започват билетите за галавечерта на 27-ми октомври в „Арена Армеец“, където един срещу друг на ринга ще излязат Кубрат Пулев (25-1, 13 КО) и британецът Хюи Фюри (21-1, 11 КО).

Това съобщи мениджърът Ивайло Гоцев, чиято фирма „Epic Sports & Entertainment“ е главен организатор на събитието.

Освен основният мач за вечерта между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, на ринга се очаква още да излезе и Тервел Пулев, който би трябвало да се боксира за европейската титла в полутежка категория с поляка Адам Балски.

На ринга в „Арена Армеец“ се очакват с голям интерес и няколко двубои между български боксьори. В една от тях Костадион Семерджиев – Коко Тайсъна трябва да се изправи срещу Стоян Генов.

В друг мач Йосиф Панов – Пепелянката и Стилян Костов – Убиецът ще се бият за титлата в лека-средна категория на България.

На цена от 20 лева бяха и най-евтините билети за срещата на Пулев със Самюъл Питър от декември 2016-та година.

През пролетта на следващата година минималната цена за билет беше вдигната двойно, когато Кобрата се изправи срещу американеца Кевин Джонсън. Сега по личната молба на Пулев минималната цена за пропуск отново беше фиксирана на 20 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ