ЦСКА oфициално изрева от съдиите и след реванша (СНИМКА)

DSC_5187

От ЦСКА се възмутиха от съдийските грешки на турската съдийска брига в реванша срещу Копенхаген, загубен с 1:2.

Вижте какво написаха „червените“ на официалния си сайт в репортажа за мача:

ЦСКА отстъпи на Копенхаген с 1:2 в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа и с общ резултат 2:4 отпадна от турнира. Двубоят се игра на „Телиа Паркен“, където стотици български привърженици подкрепиха любимия си отбор.

Както в първия мач, така и днес, ЦСКА бе ощетен след съдийски грешки. Най-фрапантната бе в 25-та минута, когато футболист на противника ни отбеляза гол от засада.

В 54-та минута Евандро, който замени Едвин Джеси на старта на второто полувреме, бе задържан в наказателното поле, което наруши равновесието му и му попречи да нанесе хубав удар, но главният арбитър замълча. Минута по-късно гол на Копенхаген беше отменен заради засада.

Тимът ни изравни резултата в 59-та минута, когато Евандро се разписа след асистенция на Мауридес. В 65-та минута съперникът ни отбеляза за 2:1.

Така армейците отпаднаха от Лига Европа, след като последователно отстраниха Рига и Адмира Вакер, но не успяха да се справят с Копенхаген.

В неделя (19 август) ЦСКА гостува на Лудогорец в Разград в мач от петия кръг на Първа лига, който ще се играе на „Лудогорец арена“ от 21:00 часа.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ