Ел Маестро: На утре никой няма да му пука за съдиите, а ние ще сме си у дома! В първия мач реферите ни убиха и за днес

Цска Славия (23) ел маестро

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази мнение, че утре на никой няма да му пука за съдийските грешки срещу Копенхаген, а всеки от отборите ще гледа към следващия си важен двубой – „червените“ срещу Лудогорец, а датчаните срещу съперника си в плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

„Ясна е причината за отпадането – загубихме с 2:1 всеки от мачовете. Спечели отборът, който всички очакваха. Елиминираха ни, но сега ни предстои важен мач от първенството в неделя срещу Лудогорец. На никой не му пука, утре никой няма да се интересува защо сме загубили или другата седмица, когато те играят в плейофите, а ние сме си у дома. Мисля, че в първия мач съдиите ни убиха повече, отколкото днес. Трябва да се вдигнем и да продължим да играем футбол. Това е хубавото – футболът за нас продължава. Предизвикателство ще е да вдигнем играчите, възстановяването винаги е по-трудно след негативен резултат. Сега се прибираме и започваме да мислим за мача в неделя“, коментира Ел Маестро пред БНТ.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ