Данило Асприля тренира пълноценно с отбора на ЦСКА

7 Dni Sport08.09.2023
ЦСКА - Крумовград, Данило Асприля

Колумбийският футболист на ЦСКА Данило Асприля вече тренира на пълни обороти и най-вероятно ще може да вземе участие в контролата с бившия му клуб Литекс в събота сутрин. Тя ще сложи край на минилагера на армейците в Тетевен, който започна във вторник вечер и преминава в интензивни занимания.

Тимът, воден от Нестор Ел Маестро се готви двуразово, а единственият, който тренира индивидуално на по-леки обороти е Браян Морено, получил травма в навечерието на мача с Берое. Част от групата на 31-кратните шампиони са и няколко юноши от дублиращия отбор на Стамен Белчев.

Сутрешното занимание вчера пък премина в приповдигнато настроение, а поводът бе 30-ия рожден ден на резервния вратар Димитър Евтимов. Той минава за един от хората, чиято дума се чува най-силно в съблекалнята.

На тренировката стражът бе „нападнат“ от съотборниците си с брашно и яйца, като въпреки че целият беше изцапан, посрещна изненадата с широка усмивка.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ