Билетите за „червените“ за Копенхаген свършиха! Датчаните със силно обещание към всеки фен на ЦСКА!

ЦСКА копенхаген22

СКА отново ще се радва на внушителна подкрепа далеч от дома. В четвъртък от 19:30 ч. „червените“ излизат в ключов реванш срещу „Копенхаген“ от III кръг на Лига Европа, като имат да заличават загуба с 1:2 от първата среща.

Проверка на „Монитор“ показа, че първоначално отпуснатите на „армейската“ агитка 700 билета за блок D1 вече са свършили. От датския гранд потвърдиха новината и заявиха, че за целта се отваря и съседен блок на сектора за гости – D2, отново зад една от вратите на стадион „Телия Паркен“.

„Да, имаме информация, че първоначално отпуснатите билети са изчерпани. Постоянно сме в контакт с ръководството на ЦСКА и вече сме готови с отпечатването на още билети. Общият капацитет на сектора за гости е 2100 места, така че нито един български фен няма да остане извън стадиона“, увериха от „Копенхаген“. Сериозният интерес означава, че на трибуните ще има поне 1000 фенове на ЦСКА. Почти сигурно обаче бройката ще бъде по-малка от гостуването във Виена за мача с „Адмира“, когато агитката на столичния гранд наброяваше 1600 души и дори бе по-голяма от тази на домакините.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ