Разговорът между Саша Илич и Гриша Ганчев, който обърна развоя на нещата в ЦСКА

7 Dni Sport03.07.2023
Screenshot 2023-07-03 at 13.58.23

Старши-треньорът на ЦСКА – Саша Илич е основна фигура в отбора. „Червените“ освен човек с шампионски манталитет и много знания във футбола са открили и истински лидер, който иска да гради, а не само да прибира заплата. Именно в това убеждават ходовете на сърбина начело на „армейския“ клуб.

Първата година от престоя му той изтиска всичко, каквото можеше от ЦСКА и отбора беше в борбата за титлата, като записа и рекорден брой точки в последните няколко кампании. След това е последвал разговор на най-високо ниво, който е дал да се разбере, че разрасрастването продължава. Няколко седмици след това резултата се вижда, ЦСКА се подсилва с качествени играчи, плащат се солидни трансферни суми и всичко това е съгласувано със Саша Илич.

Марин Орлинов, Сейни Санянг, Матиас Фаетон, Майкъл Естрада, Браян Кордоба – това са играчите, които засега подсилват ЦСКА. Чакат се и нови, като името на Данило Асприля също се брои за сигурно, информацията е, че има подписан договор с футболиста, който е от типа предварителни контракти.

Ходът със Стамен Белчев, който води дубъла на ЦСКА също дава резултати. Чудесни играчи от там в момента радват окото с изявите си на тренировки и мачове. Основно такива играчи помогнаха на „червените“, да победят Ботошани и Базел.

Марк-Емилио Папазов е един от най-впечатляващите. Саша Илич вече призна, че някои от тези играчи ще получат шанс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ