СЕНЗАЦИОННО: Стоичков даде Левски на УЕФА! Камата звъни на Русев, сам иска парите!

Стоичков

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е имал телефонен разговор със собственика на Левски Спас Русев, разкрива каталунският вестник „Спорт“. Причината е, че „сините“ дължат пари на школата на Камата в Барселона от трансфера на Божидар Краев в датския Мидтиланд. Атакуващият футболист бе продаден преди година на датчаните, с които стана шампион, а в касата на академията на Стоичков трябва да влезе процент от правилото за солидарност на УЕФА, тъй като Краев изкара период в Барселона, след като в началото на кариерата си спечели кастинг, организиран от Стоичков.

Това обаче все още не се е случило и легендата се видял принуден да вземе нещата в свои ръце. Според „Спорт“ Спас Русев е „демонстрирал предразположеност към казуса, който притеснява Стоичков“ и в телефонния разговор е обещал проблемът да бъде решен. Само че двамата са говорили преди няколко месеца, а развитие все още няма.

Школата на Христо Стоичков в Барселона развива качествата на над 800 деца, а макар и на другия край на света – в Маями, САЩ, Камата следи изкъсо всички процеси в академията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ