Ел Маестро отвърна на Заги: И аз има от какво да се оплача! Да ме прощава, ако съм го наранил!

Цска Славия (23) ел маестро

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че отборът му е заслужил победата срещу Славия с по-добрата си игра. Той не подмина и атаките на Златомир Загорчич, който бе много афектиран след мача.

„Понякога се получава така, не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-силният отбор и заслужавахме победата. Имахме повече чисти възможности за гол, но футболът е и това – гол в последната минута, най-хубавият начин да спечелиш. Славия свърши добра работа, играха много различно от последния си мач. През първото полувреме нямахме достатъчно положения, но през второто можеше да направим 2:0 чрез Десподов и Евандро. Мауридес обаче е в страхотна форма. Той има специфични качества, които трябва да използваме, но не прекалено, за да не станем зависими от него.

Когато отборите ни гостуват, играят по-различно. Видях как Славия игра с Хайдук и знаех колко сериозен ще е този мач.

Изгубих контрол за малко, но никога не съм доволен от равенството. Хвърлихме всичко в атака и бяхме по-добрият отбор днес, затова заслужихме. Много емоционален мач стана, и аз мога да се оплача от много неща, особено от първото полувреме. Игра се само 25 минути футбол, имаше 5-6 сериозни прекъсвания, всеки аут се изпълняваше по 45 секунди. Ако съм обидил или наранил Загорчич по някакъв начин, му се извинявам. Уважавам го, а и сме сънародници“, сподели Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ