Скандали между треньорите на ЦСКА и Славия! Бесният Загорчич скочи на Ел Маестро и отсече: С това поведение и игра няма да е шампион!

Цска Славия (16)

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе много афектиран след загубата от ЦСКА, като заяви, че е ядосан заради отношението от треньорската скамейка на „червените“.

„Не искам да коментирам мача, ще кажа много глупости. Попитайте ме за играта на нашия или на другия отбор. Този ЦСКА не ми харесва какъв футбол играе – с тези дълги подавания и натиск. Най-много ме ядосваше не мача, а от пейката им.. Заради отношението на някои хора там. Беше ми много гадно по този начин… Мисля си, че колегите трябва да имат уважение към, този начин на тяхната радост ме ядосва много, не подхожда на клуб като ЦСКА. Ние сме колеги и работим едно и също. Ел Маестро изобщо не е сърбин, имената ни завършват на „ич“!

Пожелавам им да вземат титлата, но с тази игра нямат шанс! Видях много позитивни неща, получихме два нелепи гола, имахме много положения да ги накажен. Давай да приключваме интервюто, че съм много ядосан“, завърши Заги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ