Монтана остана без треньор

ангел_стойков

Старши треньорът на Монтана Ангел Стойков хвърли оставка. Решението му дойде след катастрофалната загуба с 0:4 от Созопол като гост в събота вечер. Днес кметът на града и благодетел на клуба Златко Живков ще се срещне със Стойков и ще разговаря за бъдещето му. Той е четвъртият наставник, който води тима този сезон след Антони Здравков, Ферарио Спасов и Светлан Кондев.

Поражението край морето върна Монтана 17 години назад. Емануил Манев на два пъти, Милен Гамаков и Галин Димов бяха точни за небесносините, които водят люта битка за оцеляване. Монтанчани пък не бяха губили с толкова голям резултат от 22 април 2006-а, когато паднаха с 1:6 при визитата си на Пирин в Гоце Делчев. След това на три път тимът от северозапада бе отстъпвал с по 1:4 от Миньор Пк, Марица Пд и дубъла на Ботев Пд.

Въпреки категоричното поражение, възпитаниците на Ангел Стойков все още са в играта за промоция.

Спортният директор на морския клуб Румен Димов не скри задоволството си от успеха на неговия брат начело на тима – Маргарит Димов. „Предстояха ни 6 финала, остават още пет. Цифровото изражение го показва, до този момент създавахме положения, но сега се отпушихме, зарадвахме публиката“, каза шефът на Созопол.

Автор:Тема спорт


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ