Дори със здраво съдийско рамо и спестена дузпа, Авиаторите за малко да катастрофират на село! Измъкна ги левашки гол

Локо Пд-ЦСКА1948-30

Кариана отстъпи от ЦСКА 1948 с 0:1 в 3-ия кръг на Втора лига. „Червените“ измъкнаха точките в продължението на мача в Ерден.

Първата по-сериозна ситуация в срещата бе пред Павел Станев в 7-та мин. Андон Гущеров центрира отдясно но Николай Минков не успя да засече на празна врата. 5 мин. по-късно с диагонален удар капитанът на домакините Евгени Игнатов-Бамзе прати кълбото до лявата греда. В 42-та мин. футболистите на Кариана имаха претенции за дузпа за нарушение на Николай Христов срещу Цветомир Тодоров, но главният съдия Владимир Вълков прецени, че няма основание да посочи бялата точка.

Всичко по-интересно през втората част се случи в продължението. Резервата Венцислав Гюзелев от малкото наказателно поле накара Станев да показва рефлекс, но в последната минута на добавеното време футболистът на „червените” коригира мерника си за крайното 0:1, след като двама защитници не можаха да изчистят топката.

Кариана – ЦСКА 1948 0:1
0:1 Гюзелев (90+3)

Кариана: Станев, Цолов, Дичев, Тодоров, Ив. Григоров, Хр. Илиев, Мичев, Николов, Цв. Тодоров, Ив. Илиев, Игнатов.
ЦСКА 1948: Вълков, Дяков, Попов, Зюмбулев, Слаев, Христов, Димов, Павлов, Стефанов, Минков, Гущеров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ